Preinan ing Siprus ing taun 2021


2021
taun
Preinan resmi lan akhir minggu ing Siprus kanggo taun 2021. Tanggal preinan sabanjure.



Preinan mbesuk ing Siprus ing taun 2021



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
1 Jan 2021
Preinan nasional
Siprus
6 Jan 2021
Preinan nasional
Siprus
15 Mar 2021
Preinan nasional
Siprus
20 Mar 2021
Mangsa
Siprus
25 Mar 2021
Preinan nasional
Siprus
28 Mar 2021
Ganti jam,Wektu Ngirit Awan
Siprus
1 Apr 2021
Preinan nasional
Siprus
30 Apr 2021
Preinan nasional,Orthodok
Siprus
1 Mei 2021
Preinan nasional
Siprus
1 Mei 2021
Pengamatan,Orthodok
Siprus
1 Mei 2021
Preinan nasional
Siprus
2 Mei 2021
Pengamatan,Orthodok
Siprus
3 Mei 2021
Preinan nasional,Orthodok
Siprus
4 Mei 2021
Preinan bank
Siprus
21 Jun 2021
Mangsa
Siprus
21 Jun 2021
Orthodok,Preinan nasional
Siprus
15 Agt 2021
Preinan nasional
Siprus
22 Sep 2021
Mangsa
Siprus
1 Okt 2021
Preinan nasional
Siprus
28 Okt 2021
Preinan nasional
Siprus
31 Okt 2021
Ganti jam,Wektu Ngirit Awan
Siprus
21 Des 2021
Mangsa
Siprus
24 Des 2021
Pengamatan
Siprus
25 Des 2021
Preinan nasional
Siprus
26 Des 2021
Preinan nasional
Siprus
31 Des 2021
Pengamatan
Siprus