Dina Pemuda ing taun 2021 ing saindenging jagad






Dina Pemuda tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2021



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
11 Feb 2021
Preinan Umum
12 Mar 2021
Preinan Umum
15 Mar 2021
Preinan Umum
29 Mar 2021
Pengamatan
4 Mei 2021
Preinan setengah dina
4 Jun 2021
Preinan Umum
16 Jun 2021
Preinan Umum
2 Agt 2021
Preinan Umum
21 Agt 2021
Preinan nasional