Preinan ing saindenging jagad ing taun 2024


2024
taun
Preinan resmi lan akhir minggu ing saindenging jagad kanggo taun 2024. Tanggal preinan sabanjure.
Preinan ing jagad iki / Dina iki



Preinan mbesuk ing donya ing taun 2024



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
24 Apr 2024
Pengamatan
24 Apr 2024
Preinan nasional
24 Apr 2024
Pengamatan,Basa Ibrani
24 Apr 2024
Preinan Umum
25 Apr 2024
Preinan nasional
25 Apr 2024
Dina Dagang Wates Setengah Dina
25 Apr 2024
Preinan Umum
25 Apr 2024
Preinan nasional
25 Apr 2024
Preinan Umum
25 Apr 2024
Preinan nasional
25 Apr 2024
Pengamatan,Basa Ibrani
25 Apr 2024
Preinan nasional
25 Apr 2024
Preinan lokal
25 Apr 2024
Preinan nasional
25 Apr 2024
Preinan nasional
25 Apr 2024
Preinan Umum
25 Apr 2024
Pengetan Perserikatan Bangsa-Bangsa
26 Apr 2024
Pengamatan
26 Apr 2024
Preinan nasional
26 Apr 2024
Preinan Umum
26 Apr 2024
Preinan Umum
26 Apr 2024
Pengamatan,Basa Ibrani
26 Apr 2024
Preinan Negara
26 Apr 2024
Preinan Umum
26 Apr 2024
Pengetan Perserikatan Bangsa-Bangsa
26 Apr 2024
Pengetan Perserikatan Bangsa-Bangsa
26 Apr 2024
Preinan Negara
26 Apr 2024
Pengetan lokal
27 Apr 2024
Preinan nasional
27 Apr 2024
Preinan Umum
27 Apr 2024
Pengamatan
27 Apr 2024
Preinan Umum
27 Apr 2024
Pengamatan,Basa Ibrani
27 Apr 2024
Pengamatan
27 Apr 2024
Preinan nasional
27 Apr 2024
Preinan Umum
27 Apr 2024
Preinan Umum
27 Apr 2024
Preinan Umum
27 Apr 2024
Preinan Umum
28 Apr 2024
Pengamatan
28 Apr 2024
Preinan Umum
28 Apr 2024
Preinan Umum
28 Apr 2024
Pengamatan,Basa Ibrani
28 Apr 2024
Pengetan Perserikatan Bangsa-Bangsa
29 Apr 2024
Pengamatan
29 Apr 2024
Pengamatan
29 Apr 2024
Preinan nasional,Basa Ibrani
29 Apr 2024
Preinan nasional
29 Apr 2024
Pengetan Perserikatan Bangsa-Bangsa
30 Apr 2024
Pengamatan
30 Apr 2024
Preinan yahudi
30 Apr 2024
Preinan yahudi
30 Apr 2024
Pengamatan
30 Apr 2024
Pengamatan
30 Apr 2024
Preinan Umum
30 Apr 2024
De facto setengah preinan
30 Apr 2024
Preinan yahudi
30 Apr 2024
Preinan yahudi
30 Apr 2024
Pengetan Perserikatan Bangsa-Bangsa
30 Apr 2024
Preinan nasional
30 Apr 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan nasional
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan Umum
1 Mei 2024
Preinan Umum