Dina Pembebasan ing taun 2021 ing saindenging jagad






Dina Pembebasan tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2021



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
1 Jan 2021
Preinan nasional
13 Jan 2021
Pengamatan
26 Jan 2021
Preinan Umum
26 Feb 2021
Preinan Resmi
3 Mar 2021
Preinan nasional
25 Apr 2021
Preinan nasional
30 Apr 2021
Preinan nasional
5 Mei 2021
Pengamatan
5 Mei 2021
Sektor Publik
9 Mei 2021
Pengamatan
14 Jun 2021
Preinan Umum
4 Jul 2021
Preinan Umum
21 Jul 2021
Preinan Umum
15 Agt 2021
Preinan Umum
15 Agt 2021
Preinan nasional
14 Okt 2021
Preinan Umum
23 Okt 2021
Preinan Umum
29 Nov 2021
Preinan nasional