Dina Manuk Migran Dunia ing taun 2022 ing saindenging jagad


2022
taun
Dina Manuk Migran Dunia minangka tanggal liburan resmi ing jagad iki kanggo taun 2022.




Dina Manuk Migran Dunia tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
14 Mei 2022
Pengetan Perserikatan Bangsa-Bangsa