Dina Thanksgiving ing taun 2022 ing saindenging jagad






Dina Thanksgiving tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
3 Okt 2022
Preinan Umum
10 Okt 2022
Preinan nasional
10 Okt 2022
Dina Penutupan Ritel
10 Okt 2022
Dina Riyaya sing Ditetepake
24 Nov 2022
Preinan Umum
24 Nov 2022
Preinan Federal
30 Nov 2022
Preinan Negara