Midsummer Eve ing taun 2022 ing saindenging jagad






Midsummer Eve tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
23 Jun 2022
Preinan nasional
23 Jun 2022
Pengamatan
24 Jun 2022
De facto lan preinan Bank
24 Jun 2022
De facto lan preinan Bank