Dino Syahid Guru Tegh Bahadur ing taun 2022 ing saindenging jagad


2022
taun
Dino Syahid Guru Tegh Bahadur minangka tanggal liburan resmi ing jagad iki kanggo taun 2022.




Dino Syahid Guru Tegh Bahadur tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
24 Nov 2022
Preinan sing diwatesi