Tisha B'Av Eve ing taun 2022 ing saindenging jagad






Tisha B'Av Eve tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
6 Agt 2022
Pengamatan,Basa Ibrani