Dina Santo Yohanes ing taun 2022 ing saindenging jagad


2022
taun
Dina Santo Yohanes minangka tanggal liburan resmi ing jagad iki kanggo taun 2022.




Dina Santo Yohanes tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
24 Jun 2022
Pengamatan
24 Jun 2022
Preinan Kota