Liburan Spring Festival Minggu Emas ing taun 2023 ing saindenging jagad


2023
taun
Liburan Spring Festival Minggu Emas minangka tanggal liburan resmi ing jagad iki kanggo taun 2023.




Liburan Spring Festival Minggu Emas tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2023



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
23 Jan 2023
Preinan nasional
24 Jan 2023
Preinan nasional
25 Jan 2023
Preinan nasional
26 Jan 2023
Preinan nasional
27 Jan 2023
Preinan nasional