Dina Pelayanan Publik ing taun 2022 ing saindenging jagad


2022
taun
Dina Pelayanan Publik minangka tanggal liburan resmi ing jagad iki kanggo taun 2022.




Dina Pelayanan Publik tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
23 Jun 2022
Pengetan Perserikatan Bangsa-Bangsa