Yom Kippur Eve ing taun 2021 ing saindenging jagad






Yom Kippur Eve tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2021



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
15 Sep 2021
Basa Ibrani
15 Sep 2021
Pengamatan,Basa Ibrani