Preinan ing El Salvador ing taun 2022


2022
taun
Preinan resmi lan akhir minggu ing El Salvador kanggo taun 2022. Tanggal preinan sabanjure.



Preinan mbesuk ing El Salvador ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
1 Jan 2022
Preinan nasional
Juruwilujeng
16 Jan 2022
Pengamatan
Juruwilujeng
8 Mar 2022
Pengamatan
Juruwilujeng
20 Mar 2022
Mangsa
Juruwilujeng
26 Mar 2022
Preinan nasional
Juruwilujeng
10 Apr 2022
Kristen,Pengamatan
Juruwilujeng
14 Apr 2022
Preinan nasional,Kristen
Juruwilujeng
15 Apr 2022
Preinan nasional,Kristen
Juruwilujeng
16 Apr 2022
Preinan nasional,Kristen
Juruwilujeng
17 Apr 2022
Pengamatan,Kristen
Juruwilujeng
1 Mei 2022
Preinan nasional
Juruwilujeng
1 Mei 2022
Preinan nasional
Juruwilujeng
3 Mei 2022
Pengamatan
Juruwilujeng
7 Mei 2022
Pengamatan
Juruwilujeng
10 Mei 2022
Preinan nasional
Juruwilujeng
17 Jun 2022
Preinan nasional
Juruwilujeng
21 Jun 2022
Mangsa
Juruwilujeng
22 Jun 2022
Pengamatan
Juruwilujeng
3 Agt 2022
Preinan lokal
Juruwilujeng
5 Agt 2022
Preinan lokal
Juruwilujeng
6 Agt 2022
Preinan nasional
Juruwilujeng
15 Sep 2022
Preinan nasional
Juruwilujeng
22 Sep 2022
Mangsa
Juruwilujeng
1 Okt 2022
Pengamatan
Juruwilujeng
12 Okt 2022
Pengamatan
Juruwilujeng
2 Nov 2022
Preinan nasional
Juruwilujeng
21 Des 2022
Mangsa
Juruwilujeng
24 Des 2022
Kristen,Pengamatan
Juruwilujeng
25 Des 2022
Preinan nasional,Kristen
Juruwilujeng
26 Des 2022
Preinan nasional,Kristen
Juruwilujeng
31 Des 2022
Pengamatan
Juruwilujeng