Preinan ing Bosnia lan Herzegovina ing taun 2022


2022
taun
Preinan resmi lan akhir minggu ing Bosnia lan Herzegovina kanggo taun 2022. Tanggal preinan sabanjure.



Preinan mbesuk ing Bosnia lan Herzegovina ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
1 Jan 2022
Preinan Umum
Bosnia lan Herzegovina
2 Jan 2022
Preinan Umum
Bosnia lan Herzegovina
3 Jan 2022
Preinan Umum
Bosnia lan Herzegovina
6 Jan 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
7 Jan 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
9 Jan 2022
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
14 Jan 2022
Preinan lokal,Orthodok
Bosnia lan Herzegovina
14 Feb 2022
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
1 Mar 2022
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
8 Mar 2022
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
8 Mar 2022
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
20 Mar 2022
Mangsa
Bosnia lan Herzegovina
15 Apr 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
16 Apr 2022
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
17 Apr 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
18 Apr 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
22 Apr 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
23 Apr 2022
Orthodok,Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
24 Apr 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
25 Apr 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
1 Mei 2022
Preinan Umum
Bosnia lan Herzegovina
2 Mei 2022
Preinan Umum
Bosnia lan Herzegovina
3 Mei 2022
Preinan Umum
Bosnia lan Herzegovina
3 Mei 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
9 Mei 2022
Preinan kerja
Bosnia lan Herzegovina
9 Mei 2022
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
19 Jun 2022
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
21 Jun 2022
Mangsa
Bosnia lan Herzegovina
10 Jul 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
23 Sep 2022
Mangsa
Bosnia lan Herzegovina
31 Okt 2022
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
1 Nov 2022
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
21 Nov 2022
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
25 Nov 2022
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
21 Des 2022
Mangsa
Bosnia lan Herzegovina
24 Des 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
25 Des 2022
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
31 Des 2022
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina