Preinan ing Bosnia lan Herzegovina ing taun 2021


2021
taun
Preinan resmi lan akhir minggu ing Bosnia lan Herzegovina kanggo taun 2021. Tanggal preinan sabanjure.



Preinan mbesuk ing Bosnia lan Herzegovina ing taun 2021



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
1 Jan 2021
Preinan Umum
Bosnia lan Herzegovina
2 Jan 2021
Preinan Umum
Bosnia lan Herzegovina
6 Jan 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
7 Jan 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
9 Jan 2021
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
14 Jan 2021
Orthodok,Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
14 Feb 2021
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
1 Mar 2021
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
8 Mar 2021
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
8 Mar 2021
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
20 Mar 2021
Mangsa
Bosnia lan Herzegovina
2 Apr 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
3 Apr 2021
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
4 Apr 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
5 Apr 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
30 Apr 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
1 Mei 2021
Preinan Umum
Bosnia lan Herzegovina
1 Mei 2021
Orthodok,Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
2 Mei 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
3 Mei 2021
Preinan Umum
Bosnia lan Herzegovina
3 Mei 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
9 Mei 2021
Preinan kerja
Bosnia lan Herzegovina
9 Mei 2021
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
13 Mei 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
20 Jun 2021
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
21 Jun 2021
Mangsa
Bosnia lan Herzegovina
20 Jul 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
22 Sep 2021
Mangsa
Bosnia lan Herzegovina
31 Okt 2021
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina
1 Nov 2021
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
21 Nov 2021
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
25 Nov 2021
Preinan lokal
Bosnia lan Herzegovina
21 Des 2021
Mangsa
Bosnia lan Herzegovina
24 Des 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
25 Des 2021
Preinan opsional
Bosnia lan Herzegovina
31 Des 2021
Pengamatan
Bosnia lan Herzegovina