Dina Negara ing taun 2022 ing saindenging jagad






Dina Negara tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
14 Feb 2022
Pengetan lokal
30 Mei 2022
Preinan nasional
1 Jun 2022
Pengetan lokal
23 Jun 2022
Pengamatan
25 Jun 2022
Preinan nasional
13 Jul 2022
Preinan nasional
25 Nov 2022
Preinan lokal