Dina Revolusi 25 Januari ing taun 2023 ing saindenging jagad


2023
taun
Dina Revolusi 25 Januari minangka tanggal liburan resmi ing jagad iki kanggo taun 2023.




Dina Revolusi 25 Januari tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2023



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
25 Jan 2023
Preinan nasional