Dina Kamardikan Jura ing taun 2022 ing saindenging jagad


2022
taun
Dina Kamardikan Jura minangka tanggal liburan resmi ing jagad iki kanggo taun 2022.




Dina Kamardikan Jura tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
23 Jun 2022
Preinan lokal umume