Dina Internasional kanggo Ngilangi Kekerasan tumrap Wanita ing taun 2022 ing saindenging jagad


2022
taun
Dina Internasional kanggo Ngilangi Kekerasan tumrap Wanita minangka tanggal liburan resmi ing jagad iki kanggo taun 2022.




Dina Internasional kanggo Ngilangi Kekerasan tumrap Wanita tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara