Dina Pengetan Hiroshima ing taun 2022 ing saindenging jagad


2022
taun
Dina Pengetan Hiroshima minangka tanggal liburan resmi ing jagad iki kanggo taun 2022.




Dina Pengetan Hiroshima tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
6 Agt 2022
Pengamatan