Dina Kulawarga ing taun 2022 ing saindenging jagad






Dina Kulawarga tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2022



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
21 Feb 2022
Preinan lokal umume
18 Apr 2022
Preinan Umum
15 Mei 2022
Pengamatan
15 Mei 2022
Pengamatan
8 Jul 2022
Pengamatan
25 Nov 2022
Preinan Umum
25 Nov 2022
Preinan Negara
25 Des 2022
Preinan Umum
26 Des 2022
Preinan Umum
26 Des 2022
Preinan Umum