Dina Eropa (Dewan Eropa) ing taun 2021 ing saindenging jagad


2021
taun
Dina Eropa (Dewan Eropa) minangka tanggal liburan resmi ing jagad iki kanggo taun 2021.




Dina Eropa (Dewan Eropa) tanggal liburan sing bakal teka ing saindenging jagad ing taun 2021



Tanggal
Judhul
Jinis
Negara
5 Mei 2021
Pengamatan