Kalender bisnis dina Juni 2010 kanggo Nauru


Juni
2010 taun
Kalender bisnis dina Juni 2010 kanthi pirang-pirang minggu. Minggu kerja limang dina. Ana 1 preinan lan dina dina ing Nauru kanggo Juni 2010. Tanggalan kanthi jam kerja lan preinan penundaan.


#
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30



Dina tanggalan30
Dina kerja22
Dina leren8
40 jam seminggu176
36 jam seminggu158.4
24 jam seminggu105.6



Kalender dina bisnis kanthi preinan lan akhir minggu kanggo Juni 2010 kanggo Nauru



21 Jun 2010 Juni Solstice