Kalender bisnis dina Mei 2010 kanggo Togo


Mei
2010 taun
Kalender bisnis dina Mei 2010 kanthi pirang-pirang minggu. Minggu kerja limang dina. Ana 3 preinan lan dina dina ing Togo kanggo Mei 2010. Tanggalan kanthi jam kerja lan preinan penundaan.


#
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31



Dina tanggalan31
Dina kerja19
Dina leren12
40 jam seminggu152
36 jam seminggu136.8
24 jam seminggu91.2



Kalender dina bisnis kanthi preinan lan akhir minggu kanggo Mei 2010 kanggo Togo



1 Mei 2010 Dina Buruh
13 Mei 2010 Dina Munggah
24 Mei 2010 Senen Whit