Kalender bisnis dina Mei 2010 kanggo Irlandia


Mei
2010 taun
Kalender bisnis dina Mei 2010 kanthi pirang-pirang minggu. Minggu kerja limang dina. Ana 1 preinan lan dina dina ing Irlandia kanggo Mei 2010. Tanggalan kanthi jam kerja lan preinan penundaan.


#
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Dina tanggalan31
Dina kerja20
Dina leren11
40 jam seminggu160
36 jam seminggu144
24 jam seminggu96



Kalender dina bisnis kanthi preinan lan akhir minggu kanggo Mei 2010 kanggo Irlandia



3 Mei 2010 Dina Mei